I read meaning into everything..

Првиот твит на Папата Бенедикт XVI„Драги пријатели, задоволство ми е да стапам во контакт со вас преку Твитер. Ви благодарам за…View Postshared via WordPress.com

Првиот твит на Папата Бенедикт XVI

„Драги пријатели, задоволство ми е да стапам во контакт со вас преку Твитер. Ви благодарам за…

View Post

shared via WordPress.com

Најмногу споделените зборови во Твитер за време на „Црниот петок„Шопинг манијаците во Европа и САД чекаат цела година за да можат да го изкористат попустот на…View Postshared via WordPress.com

Најмногу споделените зборови во Твитер за време на „Црниот петок„

Шопинг манијаците во Европа и САД чекаат цела година за да можат да го изкористат попустот на…

View Post

shared via WordPress.com

И Папата има Твитер
Да не е лажа. После долко чекање и Папа Бенедикт XVI веќе има официјален Твитер – @pontifex.
Дос…View Postshared via WordPress.com

И Папата има Твитер

Да не е лажа. После долко чекање и Папа Бенедикт XVI веќе има официјален Твитер – @pontifex.

Дос…

View Post

shared via WordPress.com

Google е сеуште на врвот

Во октомври Google ги сруши рекордите на пазарот за интернет пребарувачи. Според компанијата…View Postshared via WordPress.com

Google е сеуште на врвот

Во октомври Google ги сруши рекордите на пазарот за интернет пребарувачи. Според компанијата…

View Post

shared via WordPress.com

Новата апликација на Air France за IphonePrick up your ears!, the sky has something to tell you.

Познати и ценети од страна на љубителите…View Postshared via WordPress.com

Новата апликација на Air France за Iphone

Prick up your ears!, the sky has something to tell you.

Познати и ценети од страна на љубителите…

View Post

shared via WordPress.com

Pinetrest како дел од образованието во САДДоколку се интересирате од политика или поточно од внатрешната политика на САД сигурно веќе знаете…View Postshared via WordPress.com

Pinetrest како дел од образованието во САД

Доколку се интересирате од политика или поточно од внатрешната политика на САД сигурно веќе знаете…

View Post

shared via WordPress.com

Новите-стари додатоци на InstagramДенес решив да ви ги представам додатоците за Instagram кои можеби и не ги знаевте досега!

Instagr…View Postshared via WordPress.com

Новите-стари додатоци на Instagram

Денес решив да ви ги представам додатоците за Instagram кои можеби и не ги знаевте досега!

Instagr…

View Post

shared via WordPress.com

12% от населението во светот има FacebookView Postshared via WordPress.com

12% от населението во светот има Facebook

View Post

shared via WordPress.com

Microsoft Excel е веќе 25години!За својата 25 годишнина на Excel Microsoft решија да ја зголемат својата популарност на оваа…View Postshared via WordPress.com

Microsoft Excel е веќе 25години!

За својата 25 годишнина на Excel Microsoft решија да ја зголемат својата популарност на оваа…

View Post

shared via WordPress.com

 Среќен 4ти роденден FoursquareFoursquare денеска слави 4 години.
Еве како изгледаше првата верзија на оваа неверојатна апликација.
View Postshared via WordPress.com

Среќен 4ти роденден Foursquare

Foursquare денеска слави 4 години.

Еве како изгледаше првата верзија на оваа неверојатна апликација.

View Post

shared via WordPress.com